HAKKIMIZDA

HAKKIMIZDA

Firmamiz; restaurant, cafe ve fast food gibi endüstriyel mutfaklarda yağ, duman, koku filtreleme çözümleri üretmektedir. Türkiye pazarına sunduğumuz EAC serisi elektrostatik filtreleme sistemleri ile uygun projelendirme yapılarak  0.3 – 5  µm partikülleri %99 oranında filtreler.Böylelikle yağ buharı ve duman ile ilgili sorun ortadan kalkar.

ELEKTROSTATİK FİLTRE ÇALIŞMA PRENSİBİ

Bacasız davlumbaz olarak da bilinen bu cihazlar ile mutfaklarda pişirme esnasında oluşan zehirli gazları ( yağ buharı, yemek buharı, is, koku) iki kademeli filtre sistemiyle ilk önce iyonizasyon bölümünde yüksek voltaj elektrik yükü ile yükleyerek havada bulunan partiküllerin elektrik yüküyle yüklenmesini sağlar, ikinci kademe filtrelemeyle de yüklenmiş partiküllerin manyetik toplayıcı alana yapıştırılması sağlanmaktadır.

Bu filtreler yerinden kolayca çıkartılıp yıkanır ve kuruduktan sonra tekrar yerine takılır.

Böylece sarf maliyeti düşük, enerji verimliliği yüksek, çevreye ve insana saygılı bir cihaz olan EAC elektrostatik filtrelerin firmanıza sağladığı katkıları sıralamak gerekir ise;

  • Sonsuz filtre sistemi ile sarf maliyetlerinizi en aza indirir.
  • Bacanızdan kirli, kötü kokulu, dumanlı ve isli hava çıkmaz
  • Kullandığınız fan ve filtrelerinizin ömrünü uzatır.
  • Temiz ve çevreye saygılı bir işyeri imajınıza büyük katkı sağlar.
  • Opsiyonel kurulum modelleri ile %99’a varan temiz ve kokusuz hava kalitesine ulaşılır.
  • Hava kanallarınızda ve fanınızda biriken yağ ve kurumun önüne geçildiği için, bu bölgelerde yüksek olan yangın çıkma riski önemli ölçüde azalmış olur.
  • Sadece davlumbazdan, EAC elektrostatik filtreye kadar olan hava kanalında yağlanma olacağından Kanal temizlik maliyetini en aza indirir.

 

Ürünümüz üretim hatalarına karşı 2 yıl garantilidir.