VİZYONUMUZ

Sezgin Mühendislik olarak her gün geleceğimizi planlıyor, ilerliyor ve gelişiyoruz.

Amacımız müşterilerimize her zaman beklentilerinin ötesinde, onları heyecanlandıran, etkileyen, güvenli hissettiren ve günümüz ihtiyaçlarına cevap veren yüksek teknoloji ürünler ile çözümler sunabilmek.

EAC50-5.000m3/h Elektrostatik Filtre
EAC50-5.000m3/h Elektrostatik Filtre

Bu amaç doğrultusunda geliştirdiğimiz EAC serisi Elektrostatik Filtre sistemlerimiz ile kafeler, restoranlar, endüstriyel mutfaklar ..vb mekanlarda oluşan yağ buharı, duman ve yemek kokuları gibi sorunlara çözüm olan cihazımız baca kurulumunun mümkün olmadığı, bu nedenle herhangi bir mutfak kurulumunun yapılamadığı yerlerde etkili bir çözüm sunar. 

Bacasız davlumbaz olarak da bilinen bu cihazların opsiyonel kurulum modelleriyle %99’a varan hava temizleme oranı ise benzersizdir. İçinde bulundurduğu ” Sonsuz Filtre” sistemi ile filtre sarf maliyetini düşürür. “Sonsuz Filtre” dolduğunda veya temizleme zamanı geldiğinde, kolaylıkla sürgülü bölmesinden çıkarılır, temizlenip durulanır ve kuruduktan sonra geri yerine takılır.

 

Koku ile ilgili başarı sağlanabilmesi için ek ekipmanlar kullanılması gerekmektedir.

Bu gibi durumlarda kullanılacak olan ekipmanların seçimi oldukça önemlidir. Fiyat / Verim oranı dikkate alınarak yapılacak olan seçim sonrasında kokuda başarı %90 ‘nın üzerine çıkartılabilir veya bu seçim sonrası hiç sorun olmayabilir.  

Kokuyla ilgili daha fazla bilgi için OLFAKTOMETRİ sayfasını incelemenizi öneririz.